Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

Vloerbekleding, laminaat en parket geplaatst door eigen vakmannen

Famst biedt in Turnhout en omstreken een totaalservice voor het plaatsen van vasttapijt, vinyl, linoleum, parket, kurk of laminaat. Allereerst nodigen we je uit in onze winkel voor verf en binnenhuisinrichting in Turnhout waar we je alle soorten vloerbekleding tonen en de mogelijkheden uitgebreid toelichten. Vervolgens komen we op afspraak bij je thuis langs met de stalen van je voorkeur. We meten alles grondig op, waarna je een all-in prijsofferte ontvangt. Zo snel mogelijk na bevestiging van de opdracht plaatsen we de gewenste vloerbekleding, laminaat of parket.

1. Kies je vloerbekleding, laminaat of parket

20160726_153858

In onze winkel voor binnenhuisinrichting van meer dan 2000m² in Turnhout (op 100 meter van afrit Turnhout Centrum, E34) vind je een compleet gamma aan kwaliteitsvolle vloerbekleding, laminaat of parket.

Onze mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Voor elke smaak of stijl hebben wij gegarandeerd de juiste vloerbekleding in huis.

Laat je inspireren door het ongezien ruime aanbod met verschillende kwaliteitsmerken. Onze productspecialisten geven je graag de gewenste toelichting.

Welke vloerbekleding vind je bij Famst?

  • Vasttapijt
  • Vinyl
  • Linoleum
  • Kurk
  • Laminaat
  • Parket (meerlagig parket, meestal volledig afgewerkt)

Op basis van jouw eerste voorkeuren, maken we een selectie van stalen. Deze kan je thuis verder beoordelen.

2. Plaatsbezoek bij je thuis

Na je bezoek aan onze winkel in Turnhout maken we een afspraak voor een plaatsbezoek bij je thuis. Aan de hand van de stalen zie je meteen of het gekozen vasttapijt, vinyl, linoleum, kurk, laminaat of parket perfect in de ruimte past.

Opmeting én analyse ondergrond

We meten de ruimte gedetailleerd op én analyseren de ondergrond. Aan de hand hiervan maken we een correcte inschatting van de opdracht en ontvang je een heldere all-in prijs.

Deze prijs omvat zowel de gekozen vloerbekleding als de volledige plaatsing, zonder verdere verrassingen.

3. Plaatsing door eigen vakmensen

De plaatsing van de vloerbekleding, laminaat of parket gebeurt door eigen vakmensen met vele jaren ervaring.

Zo behoort één van de plaatsers – Hans Proost – tot het duo van zaakvoerders. Hij staat persoonlijk garant voor een perfecte plaatsing en een verfijnde afwerking.

Voor elke opdracht streven wij naar een uitvoeringstermijn binnen de drie weken.

Waar plaatsen wij vasttapijt, vinyl, linoleum, kurk, parket of laminaat?

Voor grotere opdrachten in onderaanneming gaan we tot in Antwerpen en Brussel.

Particuliere opdrachten voor het plaatsen van vasttapijt, vinyl, linoleum, kurk, laminaat of parket situeren zich hoofdzakelijk in Turnhout, met de omliggende regio’s Kasterlee, Geel, Oud-Turnhout, Mol, Herentals, Vorselaar, Beerse, Lille, Arendonk, Rijkevorsel, Ravels, Merksplas, Malle, Zoersel.

Vasttapijt, vinyl, linoleum, kurk, laminaat of parket laten plaatsen?

Kom langs bij Famst in Turnhout.