Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

Spanplafonds van Plameco:
een plafond in één dag zonder kap- en breekwerk

Heb je scheuren of barsten in je gyproc of bezette plafond? Of is je huis donker omdat je een houten planchettenplafond hebt? Ben je de balken beu? En is schilderen moeilijk of bereik je niet het beoogde resultaat? Heb je een betonnen plafond en wil je graag spots? In één dag bereik je met een Plameco spanplafond gegarandeerd het gewenste resultaat. Een mooi strak en glad plafond in de kleur die je wenst. Geen breek- of kapwerk nodig, geen schilderwerken, geen pleister en plamuurwerken. Gewoon een makkelijke snelle, propere oplossing, en je hoeft zelf niets te doen.

0495-24 88 40 Neem contact op

Waarom kiezen voor een Plameco spanplafond?

De kwaliteit van Plameco spanplafonds is al sinds 1982 bewezen. Je kiest met een Plameco plafond voor zorgeloosheid, techniek, kwaliteit, en mogelijkheden. Doorheen vele jaren onderzoek en ontwikkeling ontwikkelde topproducten. De werknemers die voor Plameco werken, ook die van de Plameco-dealers, zijn allemaal perfect opgeleid.


Spanplafond

Spanplafond in geweven doek: pvc of polyester?

Plameco heeft twee soorten plafonds:

  1. De eerste generatie pvc doeken, waarbij je wel 100 kleuren kan kiezen.

    Dit is het spanplafond dat geplaatst wordt met een warmtekanon.

  2. De tweede generatie – die al een vijftiental jaar op de markt is – bestaat uit sterke elastisch geweven hoogwaardige kunststofdoeken (polyester) die koud gespannen worden, en waar bovendien een laagje antistatische coating op is aangebracht. Hiermee kan je in de meeste gevallen een plafond volledig naadloos plaatsen.

Welk spanplafond is voor jou de beste keuze? Onze plafondadviseur Tom helpt je met plezier bij het bepalen van het type spanplafond dat het best in jouw ruimtes past.

Welke verlichting en afwerkingen zijn mogelijk?

Plameco ontwikkelde verschillende soorten afwerkingsranden, van randloos tot allerlei moluren. Voor de verlichting bedacht Plameco een gepatenteerde verlichtingsconstructie, waarbij onze plaatsers heel eenvoudig nieuwe bedrading onder het plafond voorzien.

Overal waar je een spot of lamp wilt hangen, voorzien we een speciale module zodat je heel gemakkelijk de verlichting van je keuze kan integreren in je plafond: halogeen, LED-verlichting of we hangen je eigen luster terug.


Wat is decoratief mogelijk met Plameco spanplafonds?

Alles is mogelijk. Wat dacht je van een mooi strak glad wit traditioneel plafond? Dit kan naadloos, randloos of met kleine of grote speciaal moluren en sierlijsten. Wil je het wat specialer? Dan zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt:

Het kan perfect.

Blinkend spandplafond
Spanplafond met niveauverschillen

Waar kan je een Plameco plafond laten plaatsen?

Ook hier gelden er voor de spanplafonds van Plameco weinig beperkingen: elke kamer in je huis en zelfs buiten onder een afdak, zijn mogelijk.

Ook werden al plafonds van Plameco geplaatst in

Telkens gebeurde dit met zeer bevredigend resultaat.

Plameco spanplafonds blinken uit in onderhoud. De plafonds zijn afwasbaar, antistatisch, schimmelvrij en algen- en bacteriewerend. Bovendien zijn deze plafonds brandveilig klasse E1 en staat ze gerant voor een verbeterde akoestiek.

Een Plameco spanplafond is een zeer geschikte oplossing bij alle soorten verwarmingstoestellen, waaronder haarden en kachels. Ook zijn het de ideale plafonds om onder ventilatiebuizen, bedradingen, balken, petrellen of dergelijke te plaatsen.

Spanplafond badkamer

Waar koop je een Plameco spanplafond

in regio’s Turnhout, Herentals, Geel, Mol?

Sinds 1998 is Famst Turnhout officieel dealer voor Plameco spanplafonds in de regio Turnhout, Herentals, Geel en Mol.

De plafondadviseur van Famst komt bij je langs met een koffer met stalen, van zowel de doeken als de afwerkingen. Hij neemt de maten en bespreekt met jou welk plafond en verlichting de beste resultaten garanderen. Je krijgt ter plaatse meteen een heldere prijsberekening overhandigd.

Je hebt geen elektricien meer nodig. Het plafond is inclusief verlichting, bedrading en volledige afwerking, tenzij je het zelf anders wenst.

Onze monteurs plaatsen het plafond. Je hoeft er weinig tot niets voor te doen. Meubels mogen blijven staan. Je decoratie zet je best aan de kant. Er wordt weinig vuil gemaakt. Er komt haast geen stof vrij. Kap- en breekwerk zijn niet nodig.

Bel gerust met Tom (0495-24 88 40) onze adviseur en laat je verder informeren. Er bestaat zoveel informatie op internet, maar persoonlijk advies op maat krijg je alleen van een specialist.

0495-24 88 40 Neem contact op