Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

Plaatsing door eigen vakmensen

Zowel voor het plaatsen van vinyl, linoleum, vasttapijt, kurk, laminaat en parket als voor de spanplafonds hebben wij eigen vakmensen in dienst. Deze staan garant voor een vakkundige afwerking.

Vloerbekleding, laminaat én parket

Medezaakvoerder Hans Proost en zijn zoon vormen samen een sterk team dat de plaatsing van alle vloerbekleding, laminaat en parket op zich neemt. Vooraleer we een opdracht aanvaarden, komen we steeds langs voor gedetailleerde opmetingen. Op basis hiervan ontvang je een all-in totaalofferte. De vloerbekleding kies je in onze winkel voor verf en binnenhuisinrichting in Turnhout.
Meer over vloerbekleding, laminaat en parket

Spanplafonds van Plameco

Plameco spanplafond zwart gelakt met spotjes

Ook voor de spanplafonds van Plameco hebben we een ploeg in dienst die zich volledig specialiseert in dit vakgebied. Deze mensen besteden hun volledige tijd aan het vakkundig plaatsen en afwerken van spanplafonds.

Interesse in een spanplafond? Dan komen wij vrijblijvend naar je toe voor een demonstratie van de mogelijkheden en de vereiste opmetingen. Je krijgt meteen een heldere all-in prijs.
Meer over de spanplafonds van Plameco

Schilder of behanger nodig?

Wij hebben zelf geen schilders of behangers in dienst? Ongetwijfeld kennen wij wel een vakman in jouw buurt. We geven graag vrijblijvend deze contactgegevens door. Vraag ze gerust tijdens een bezoek aan onze verfwinkel.