Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

Verfwinkel met advies

Verf kopen? Kom naar Famst. In onze verfwinkel in Turnhout vind je niet alleen een enorm assortiment kleuren, maar ook een uitgebreid team van verfspecialisten die al je vragen beantwoorden.

Voor alle schilderuitdagingen

Spijtig genoeg kan je niet voor elke toepassing hetzelfde product gebruiken. Een badkamer heeft bijvoorbeeld andere verf nodig dan een leefruimte. En muurverf is niet geschikt voor binnendeuren.

Gelukkig kan je steeds op onze expertise rekenen om het juiste product te selecteren. Wij geven gratis technisch advies, volledig op maat van jouw project.

De beste verf van topmerken

Op zoek naar kwalitatieve verf? Dan zit je goed bij Famst. Wij verdelen namelijk de producten van Sigma, Levis en Ralston. Dat zijn enkele van de beste verven ter wereld, simpelweg omdat ze veel bindmiddel bevatten. Het gehalte aan bindmiddel heeft namelijk een positieve invloed op de dekking, elasticiteit en structuur. Bovendien zijn deze verven veel onderhoudsvriendelijke dan goedkopere varianten.

Alle kleuren van de regenboog

Smaken verschillen. De ene houdt van subtiele tinten, de andere van opvallende kleuren. Daarom hebben we verschillende mengmachines in onze verfwinkel geïnstalleerd. Hiermee maken we elke gewenste kleur. Wachten hoeft niet, want je neemt de verf direct mee naar huis. Handig, toch?

Schilder nodig?

Een groot deel van onze klanten zijn professionele schilders uit de regio Turnhout. Als je nog een schilder zoekt, brengen we jou graag in contact met deze vakmannen. Wees gerust; we zijn er zeker van dat ze topkwaliteit afleveren.

Bezoek onze verfwinkel in Turnhout

Of je nu verf wil kopen of simpelweg advies zoekt, je bent altijd welkom in onze verfwinkel in Turnhout. Tijdens weekdagen zijn we open van 8u tot 18u30, en op zaterdag tussen 9u – 12u en 13u – 17u.

Spanplafond

Gratis e-book

De verf- en kleurtrends voor 2023

In ons gratis e-book leer je alles over de nieuwste verf- en kleurtrends voor 2023. Je vindt er ongetwijfeld een aantal leuke ideeën om toe te passen in jouw interieur.