Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

De beste behangwinkel van Turnhout en omstreken

Voor stijlvol behangpapier hoef je echt niet ver te zoeken. Bij Famst kies je uit honderden verschillende kleuren en motieven. Er is voor elk wat wils. Kom dus snel naar onze behangwinkel en laat je inspireren.

Voor elke kamer in huis

Ga je de woonkamer behangen, een kinderkamer aankleden of de slaapkamer een make-over geven? Voor elke kamer in huis hebben wij het perfecte behangpapier. Onze behangboeken zitten boordevol inspiratie. En als je het echt niet meer weet, geven we graag advies.

Alle soorten behang

Behang kopen doe je niet alleen op basis van de kleur of het patroon. Ook het materiaal speelt een rol. Sommige behangsoorten zijn bijvoorbeeld afwasbaar, terwijl andere geschikt zijn voor muren in slechte staat.


Lijmen en ander materiaal

Bij Famst koop je niet alleen het mooiste behangpapier, je vindt er ook alle benodigdheden om het papier zonder blazen tegen de muur te kleven. Lijmen, borstels, roerspanen… het zit allemaal in ons assortiment.

Behanger gezocht?

Ben je nog op zoek naar een professionele behanger? Dat komt goed uit, want veel vakmannen kopen hun behang in onze winkel. We bezorgen je graag hun contactgegevens voor een offerte.

Bezoek onze behangwinkel in Turnhout

Je bent altijd welkom in onze behangwinkel in Turnhout – ook zonder afspraak. Spring eens binnen, blader door de vele behangboeken en bestel alle benodigde producten. Enkele dagen na je bestelling ligt alles klaar. Zo simpel is het!

Spanplafond