Op weekdagen open tot 18u30, contacteer ons

Laat je inspireren voor jouw interieurproject

Vlakbij de afrit ‘Turnhout Centrum’ van de autostrade E34 vind je Famst. Deze winkel voor verf en binnenhuisinrichting omvat meer dan 2000m² aan verf en behang of vloerbekleding, laminaat en parket. Daarnaast vind je er ook alle schilder- en behangtoebehoren. Kom tijdens de openingsuren gerust langs en laat je inspireren voor jouw interieurproject. Medezaakvoerder Koen Diels en zijn team heten je graag welkom.

Het enorme aanbod spreekt voor zich

20160726_155720

In onze winkel voor verf en binenhuisinrichting valt meteen het enorme aanbod op. Zo volgen we voortdurend de laatste trends, zowel op vlak van materialen, kleuren als motieven. Dit geldt zowel voor verf, behang, vloerbekleding, laminaat als parket. Wij selecteerden voor elke productcategorie betrouwbare merken die een optimale prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.

Onze productspecialisten maken je wegwijs

Ontdek in alle rust en vrijheid de talloze mogelijkheden of spreek één van onze productspecialisten aan. We maken je graag wegwijs in ons aanbod én geven je gericht technisch advies.

Iets gevonden dat je aanspreekt?

Heb je iets gevonden dat je aanspreekt? Het is perfect mogelijk om een aantal stalen mee naar huis te nemen en te controleren of je voorkeur ook echt past in je interieur.

Op weekdagen open tot 18.30 uur

Op weekdagen ben je ’s avonds welkom tot 18.30 uur. Ook zaterdag zijn we open.
Ontdek hier onze openingsuren.

Plaatsing door eigen vakmensen

Voor de vloerbekleding, laminaat en parket hebben we eigen vakmensen in dienst voor een volledige plaatsingsservice. Datzelfde geldt voor de spanplafonds van Plameco.
Lees hier meer over onze plaatsingsservice.

Zoek je een schilder of behanger? Dan bezorgen we je graag vrijblijvend de contactgegevens van een betrouwbare vakman in je buurt.